Fizetés részletben

Az üzletünkben található termékek 5 egyenlő részletben is megvásárolhatók KAMAT NÉLKÜL , online bankkártyával.

Megrendelés elküldésekor választhat, hogy teljes egészében online kártyával fizet, vagy ha rendelkezik hitelkártyával, akkor választhatja a részletfizetési lehetőséget és a kívánt törlesztőrészletek számát.

Nem kell mást tennie, mint a kívánt termékeket a kosárba helyezni, fizetési módként kiválasztani a „Netopia”-t, megadni a kártya adatait, és érvényes hitelkártya birtokában kiválaszthatja a kívánt törlesztőrészletek számát.

A Netopia-mobilPay-en keresztüli tranzakciók feldolgozása 3D-Secure rendszerben történik. A LuminiTerasa.ro soha nem tárolja a bankkártya adatait, azokat a Netopia teljes biztonságban dolgozza fel.

A termékek részletfizetése csak online, a kártyával és csak akkor lehetséges, ha rendelkezik a Credit Europe Bank ( Advantage Card ), a Garanti Bank ( Bónuszkártya ), az Alpha Bank vagy a Banca Transilvania ( BT Star ) hitelkártyájával.

Egy ilyen hitelkártya megszerzéséhez el kell mennie a fent említett bankok bármelyik fiókjába, vagy online is igényelhet e bankok webhelyein.