Építészeti és dekoratív világítás külső és belső terekbe

Építészeti és dekoratív világítás külső és belső terekbe

A fény közvetlenül hat ránk. Legyen szó környezeti, építészeti vagy dekoratív világításról, a megfelelő világítás pozitív hatással van az életminőségre, a hangulatra, a termelékenységre és az egészségre. A világítóberendezést az általa kiszolgált építészeti programnak megfelelően kell kiválasztani és megtervezni: kereskedelmi, építészeti vagy lakossági.

Az építészek, belsőépítészek manapság az elmúlt évekhez képest nagyobb hangsúlyt fektetnek az általuk megvalósított projektekre, a világításra. A világítás tervezésbe való integrálásának módjának figyelembe kell vennie az elérni kívánt eredményt. A mesterséges fénynek ki kell egészítenie az építészeti objektumot vagy a tervezett teret. A mesterséges fény segítségével a formák és színek kiegészíthetők, hangulatot és kényelmet teremtenek, ugyanakkor kiegészíthetik az építészetet hangsúlyok, irányok kiemelésével. A fény ugyanakkor befolyásolja a tervezett tér használóinak hangulatát, produktivitását és közérzetét.

A NEON FLEX Light Hose sokoldalúsága, széles körű felhasználási lehetősége és a fény által generált színpaletta miatt az építészek kedvencei közé tartozik. Külső és belső használatra egyaránt alkalmas, és a széles színválasztéknak köszönhetően bármilyen építészeti programhoz és bármilyen építészeti stílushoz illeszkedik, legyen az kortárs vagy klasszikus.

A modern kivitelben a NEON FLEX világítótömlő úgy integrálható, hogy megőrizze diszkrét megjelenését lámpatestként, de lehetővé teszi, hogy a fény kiemelje a teret vagy tárgyat.

A projekt megtervezésekor a fény fontossága a külső és belső elrendezésben, illetve a felhasználók számára nyújtandó előnyök mellett a projekt fenntarthatósága szempontjából oly fontos energiahatékonyságot is figyelembe kell venni. . A fenntartható és energiahatékony megoldásokat már a projekt szakaszától kezdve figyelembe kell venni. Ebben az irányban a LuminiTerasa.ro intelligens fényszabályozási megoldásokat, fényerő -szabályozókat és LED világítási termékeket kínál alacsony energiafogyasztással és hosszú élettartammal.

A LuminiTerasa.ro megfelel az építészeti és belsőépítészeti projektek megvalósításának legszigorúbb követelményeinek.

Filimona ROTARU építész