Karácsonyi fények a gyerekszobában

A téli ünnepek az év egyik legszebb időszakát jelentik. A városok fényessé válnak, fények ezreivel és világító dekorációval díszítve . Ilyenkor megyünk meglátogatni a házat, ahol felnőttünk, amikor az unokák segítenek a nagyszüleiknek süteményt készíteni vagy sütit vágni, amikor az egész család összegyűlik, hogy eltöltsük az év legfényesebb ünnepeit.

Úgy érezzük, körülvesz bennünket a karácsony varázsa, ez az otthonunkban is megmutatkozik. Bár gyerekkorban a legtöbb otthonban csak a színes lámpákkal, földgömbökkel és édességekkel díszített fa emlékeztetett a Mikulás érkezésére, manapság a ház minden terének egy-egy sarkának díszítésére találunk dekorációt, lehetőséget. és kívül, nem csak a nappaliban.

Valószínűleg a gyerekek élvezik leginkább ennek az időszaknak a varázsát, így a velük közösen készített karácsonyi dekoráció a szobájukban fontos szerepet játszik az ünnepi hangulat elhozásában, a karácsonyi emlékek keltésében és a képzelet fejlesztésében.

Hogyan érhetjük el ezt az ünnepekre jellemző dekorációt? Itt ez a rendelkezésünkre álló helytől, a kiemelni kívánt darabtól, az egyes gyermekek preferenciáitól és életkorától, valamint a megírni kívánt történettől függ. Választásoktól és preferenciáktól függetlenül a fényinstallációk, amelyek segítségével elhozzuk a téli ünnepek csillogását, segítenek a dekoráció teljesebbé tételében, és kiemelik az egyes tervezési ötletek hangsúlyait.

Általánosságban elmondható, hogy a gyerekszoba nemcsak a pihenéshez és tanuláshoz szükséges helyet foglalja magában, hanem a játékteret is. Nem szeretnénk azonban, hogy a díszítés hatása megrázza őket. Ha sok színnel, csillogással, fénnyel terheljük meg a teret, kockáztatjuk, hogy az eredmény zavarja a kis lakókat. Ezért jó, ha ezt a bőséget a lakóterületre tartjuk.

Íme néhány ötlet és útmutatás, amelyek segítségével megszerezheted azt a varázslatos sarkot a gyerekszobában:

  • A natúr, kicsi és minimalista díszítésű karácsonyfa olyan részlet, amely ünnepi ruhába öltözteti a hálószobát, és az ünnepekre jellemző karácsonyfa illatát hozza. A díszítésben egy domináns színt választunk, és a fát egy ilyen színű cserépvel, néhány földgömbbel vagy néhány játékkal és egy világos füzérrel díszítjük . A világító rézfüzérek tökéletesen illeszkednek egy minimalista díszítésű fa díszítéséhez, és többféle hosszban ( 20m , 30m , 50m és 100m ) kaphatók, bármilyen méretű karácsonyfához. De ha nem férünk hozzá töltőforráshoz, a LuminiTerasa.ro-n találunk egy dekoratív rézfüzért elemekkel .
  • Karácsonyi hangulatot vihetünk a gyerekszobába, ha egy bútordarabot LED-es lámpafüzérrel és meleg fénnyel díszítünk . Legyen szó fejtámláról, ágyrácsról, tükörről vagy faldekorációról, egy fényfüzér fényei által adott akcentus tündérországgá varázsolja a hálószobát. Íme a termékek, amelyekkel ilyen dekorációt lehet elérni: A dekoratív fényfüzér, amely átlátszó kábellel rendelkezik, azzal az előnnyel rendelkezik, hogy könnyen keverhető a díszített tárgyakon, és nagyszámú LED-del és hosszú hosszúsággal ( 20m , 50m , ill. 100 m ). A csillagokkal vagy a holddal díszített dekoratív füzérek vagy a világító szív alakú füzérek aranyszínű fémes részletekkel ideálisak könnyű ékezetekként.
  • Az ablakok fényfüggönyök segítségével történő kiegészítése egy másik módja annak, hogy élénk hangsúlyokat vigyen a kicsik és tinédzserek szobájába anélkül, hogy vizuálisan megterhelné a dekorációt.

A LuminiTerasa.ro megfelel az építészeti és belsőépítészeti projektek megvalósításának legszigorúbb követelményeinek.

Filimona ROTARU építész